viernes, 10 de diciembre de 2010

Els mercenaris

Per fi, després d’una curta estada a les sales de cinema que no vaig poder aprofitar, he pogut veure els mercenaris.

Dirigida i protagonitzada per Sylvester Stallone, Estats Units ha creat en secret un equip amb el millor personal militar per eradicar corrupció i assassinats. Amb l’ajuda de Jason Statham (Transporter) , Jet Li (actor especialista en arts marcials), Terry Crews (actor i ex jugador de futbol americà) , Randy Couture(ex lluitador de lluita lliure greco-romana, segons la vikipedia, i actual lluitador d’arts marcials mixtes), i Mickey Rourke (actor i ex boxejador), l’equip haurà de fer front a un dictador sud-americà (David Zayas, Angel Batista de Dexter) que porta anys robant al poble i  matant als rebels.

Contractats per la CIA (Bruce Willis), agraïda escena  on també surt Arnold Schwarzenegger, Stallone accepta el repte d’anar a l’illa i matar al dictador.
Deixant de banda el botox i la cirurgia, recorda els dies on Rambo podia matar a tot un exèrcit mentre es feia un torniquet, on l’heroi era un superhome capaç de destruir una ciutat amb només una pistola, un cinema dels anys 80 que recordem amb bona memòria i amb un somriure a la cara, i que, encara ens agrada remirar de tant de tant.



Cert que no aporta res de nou, escenes d’acció que es precedeixen, testosterona a mil, i acudits col·locats en llocs estratègics, però ens distreu, ens porta als vells temps i davant de les  bogeries , només queda somriure.

Recomanada a aquells que no podem oblidar els millors anys de Stallone o Schwarser i caiem en la temptació amb cada seqüela.
Es troba a faltar a Van Damme.

3 comentarios:

sil dijo...

va a ser que no.....

Palillo dijo...

doncs no se perque... amb lo que a tu t'agraden aquest tipus de pelis.

sil dijo...

si, m'encanten.....