viernes, 10 de diciembre de 2010

Quads

Vaig pensar que era una bona idea probar els quads, així que em vaig posar en contacte amb David Rent per contractar dues hores de passeig.

Vaig demanar un quad per cada un de nosaltres però em van dir que no entrava en el preu que em deien així que vaig agafar 2 hores en un quad i una torrada amb botifarra al acabar per 80€.

Tothom em deia que aquestes coses son aburrides, que el monitor no et deixa fer res i que acabes cansat d'anar lent, però va ser més aviat tot el contrari.

D'entrada conduir un trasto d'aquests és més semblant a un cotxe que a una moto, cosa extranya perque vas al descobert i portes casc, així que es feia difícil conduirlo bé.
El monitor ens va portar per uns camins super complicats, que al principi es feien un món, però que poc a poc vam començar a dominar.
En un moment donat ens va dir que canviessim el conductor i amb una mica de por vaig agafar el quad tot i dient que quan vingués una altre zona perillosa avisés que jo no volia conduir.

Va ser una molt bona experiència, que segurament no repetirè perque si fós per mi m'hagués quedat dalt de la muntanya plorant :)

Ho recomano a tots aquells que s'avorreixen en les excursions de quads, i volen experiències noves i perilloses.

Si ets d'aquests (com jo) que veu perills a tot arreu, potser millor fer un cistell amb menjar i anar a fer un picnic.