viernes, 23 de enero de 2009

Pet Society - Facebook

Facebook semblava una eina per trobar antics companys de escola, de feina, i penjar fotos que qualsevol pot publicar on sigui sense el teu permis.
Una eina que té gracia els dos primers dies mentres busques els amics i els hi dius: ei! quant de temps, i quan omples millons i millons d'enquestes tontes com: Quin personatge de Bob esponja ets? Quin color et defineix millor? i altres test de revista adolescent.

Després de rebentar jocs interessants i divertits com el Word Challenge, i el Geo Challenge, vaig ferme un ninotet del Pet Society, i el que primer semblava una simple copia 2.0 del Tamagoxi o el Dogz de nintendo s'ha convertit, aquesta última setmana que he estat malalta sense sortir de casa, en el meu nou amic.

Vista d una part del menjador

El nino guanya diners si abraça a la gent (cosa que a la vida real no faria mai) i guanya experiència si regala pomes, duxa a pobres ninos als que els seus amos no cuiden, etc... i amb els diners pots anar comprant mobles per la teva casa, que anira augmentant el nombre d'habitacions segons el teu nivell de experiéncia.

4 comentarios:

Anna dijo...

ala, no sabia que podies regalar pomes i netejar els ninos de la gent!

Palillo dijo...

si i et donen diners i experiencia.

A més guanyes premis per jugar a la pilota, al frisbee, a saltar a la corda i per gastar diners comprant coses o visitant a la gent. hi ha 14 premis diferents per guanyar i en cada un tenim bronze plata i or.

sil dijo...

no sabia q podies dutxar ninos; hi ha cada guarro al cafe! ple de mosques!!!!

Palillo dijo...

doncs aquests van molt be, vas a casa seva, els rentes i els alimentes i et donen molta experiéncia i alguns diners.