miércoles, 16 de noviembre de 2011

L'últim gran dia [Get Low]

Félix Bush és el protagonista d’aquesta història. Un home gran, amb cara de pocs amics, que sempre va acompanyat de la seva escopeta i no deixa que ningú s’apropi a casa seva.

La llegenda diu que és un home perillós, que ha matat a homes a cops de puny i que a la seva edat, encara podria fer-ho.

Félix nota poc a poc com la flama de la vida es va apagant i decideix muntar el seu propi funeral, que es celebrarà mentre ell encara sigui viu.
Convidarà a totes aquelles persones que sàpiguen histories sobre ell (pel que sembla això inclou 4 estats) perquè les expliquin i al final ell explicarà el seu propi relat, el secret que porta tants anys guardant.
A més, per fer-ho tot una mica més emocionant, ven una loteria que permetrà al guanyador quedar-se amb les seves terres, la casa i la recaptació.

La història, tot i que una mica lenta perquè va al ritme del senyor, que vulguis que no té 70 anys, és simpàtica i commovedora. Dramàtica però senzilla no perd la línea principal, tot i que al final un pensa que no n’hi havia per tant.
Es podria treure més suc del protagonista, del mal geni, però es igualment tendra.
Una nova història dins d’un cine convencional que sempre explica el mateix, i dels remakes i segones parts que omplen ara les sales.

No hay comentarios: