miércoles, 29 de junio de 2011

Misfits

Vaig devorar tant ràpidament True Blood que em vaig tornar a trobar perduda en el meu mar de dubtes. Les setmanes van passar, i de cop, MTV va obrir de nou el meu interès cap a les series. Misfits començava en castellà, i tot i que al 3xl ja l’havien donada en català, el doblatge i sobretot les bromes d’en Nathan milloraven considerablement d’un idioma a l’altre.


Misfits consta de 6 capítols en la primera temporada, i 7 a la segona, així que es molt fàcil de veure i potser si fos més llarga no tindria aquest ganxo.

Tenim a 5 nois que van a fer serveis a la comunitat quan cau una calamarsada molt estranya i acaben tots amb poders. Tots ells van comprenent poc a poc les seves noves habilitats, tots menys Nathan que haurà d’esperar al últim capítol de la primera temporada per saber que li depara a ell tot aquest desgavell.


Durant els diversos capítols ens mostren les seves habilitats, i lluiten contra altres joves amb poders que utilitzen la situació per guanyar diners, fama o el món sencer. Així, sense ser-ho, els 5 protagonistes es converteixen en uns estranys súper herois que amb els seus poders, més o menys útils, salven a la ciutat.

Desitjant que es gravi la tercera temporada, tot i que diuen que el personatge de Nathan no continuarà, esperem amb ganes noves aventures, doncs l’últim capítol capgira tot el que coneixem fins ara.

El millor: En Nathan

El pitjor: Masses pocs capítols, tot i que em reitero al dir que potser així es millor.

Nota: 8’5