lunes, 12 de enero de 2009

Les cuatre estacions vol I i II


Aquest llibre esta dividit en dos volums, un que tracta Tardor i Hivern i l'altre Primavera eterna i Estiu de corrupció.
Paro no pensem que els relats giren entorn a l’època de l'any, seguim estan davant de quatre relats de terror.

El volum 2 es la meva última compra així que no us puc fer més que una sinopsis. Per un cantó, tenim la historia de "El método de la respiración" on una dona que acaba de donar a llum està disposada a qualsevol cosa perquè el seu fill neixi sa.
Per altre banda tenim: "El cuerpo" que explica com d'uns nois que s’assabenten que hi ha un cadàver al bosc i surten a buscar-lo.

Del volum 1 recordo sobretot el segon relat, "El alumno aventajado", un nen descobreix que el seu veí es un antic oficial nazi buscat per la policia i l'obliga a explicar-li històries de la guerra a canvi de no entregar-lo a la policia.

La relació que acaben tenint es totalment macabra i "malaltissa" ja que el nen abusa d'el vell de forma perversa per excitar-se i sentir plaer amb les históries de morts i abusos. Es una história que et fa sentir amb ganes de dir-li a la policia, no que el vell es qui es, sino que el nen es com es.

En l'altre relat Andy es un banquer al que condemnen a cadena perpetua tot i la seva innocència. Demana al pres que tot ho aconsegueix un pòster de la Rita Hayworth i una piqueta. Anys després sap qui es l'assassí de la seva dona.

Un relat curt que podem gaudir amb Tim Robbins en la meravellosa película Cadena Perpetua.


No hay comentarios: