miércoles, 25 de julio de 2012

Charline Harris

L'autora de True Blood i Real Muders, ha escrit dues sagues més i dos llibres, tots liderats per noies, alguns pels quals espero impacient la seva traducció.


Lily Bard, i la seva saga de Shakespeare de 5 llibres que va començar a escriure al 1996, es pot llegir (en anglès) la historia de com el mur que ha construït Lilly al seu voltant des de l’experiència d’un crim comença a trencar-se i ha de tornar al món real.

Harper Connelly “entre fantasmas”, escrita després de començar True Blood, al 2005, explica la vida de Harper, una noia a qui li cau un llamp i al tocar un cadàver veu la forma en que ha mort. Ella i el seu germà es guanyen la vida resolent casos d’assassinats.
Dels 4 llibres s’en han traduït 2: Voces desde la tumba, Falsa tumba, An Ice Cold Grave, Grave Secret.

A més podem llegir dues novel•les més:
A Rábia oculta a Mickie Callahan se li ha acabat la carrera de model a NY, així que marxa a viure a Knolls amb una amiga mentre estudia per poder ser escriptora. La tranquilitat s’acaba quan comencen a morir noies en atacs molt violents, i Mickie es una de les escollides.

A Dulce y mortal Catherine Linton troba un cadàver i es la principal sospitosa.

Llibres que segurament no agradaran als que esteu acostumats a novel•les treballades i impactants però son curtes i entretingudes per aquests dies d’estiu que ens acompanyen.

No hay comentarios: