viernes, 13 de julio de 2012

Aurora Teagarden

La sèrie de llibres Real Muders que tenen com a protagonista a Aurora Teagarden, son els primers llibres de Charlaine Harris, ara coneguda per la saga de True Blood.


Son llibres molt lleugers, policíacs i de misteri on es divertit intentar endevinar l’assassí com si d’un capítol de CSI es tractes.

Uns assassinats molt reals
Aurora (Roe) es una addicte als misteris i als casos d'assassinats, i per això ella i alguns veïns del poble es reuneixen un cop al mes per discutir d'un assassinat famós. En la última reunió, Roe descobreix el cos mort d'una noia del club a la mateixa biblioteca on tots es troben. Poc a poc tots els que pertanyen al club son assassinats amb imitacions de casos reals.

La paciència dels óssos
Roe rep una herència inesperada, joies, diners i una casa amb una calavera amagada. Decideix que si Jane li ha deixat a ella totes les pertinences es perquè ha de descobrir qui es l’assassí i l’assassinat. Aurora es trasllada a viure a la nova casa per conèixer els veïns i resoldre el cas, però l’assassí està alerta.

Tres habitacions i un cadàver
Roe ha deixat la feina a la biblioteca i viu amb els diners de l’herència. Per mantenir-se ocupada treballa amb la seva mare en una empresa de venda de immobles. En una de les visites troba el cadàver d’una companya al dormitori principal, i només es la primera víctima.
Resoldre l’assassinat i lligar amb el comprador centraran tercera i última historia traduïda de moment al castellà.

Per llegir les altres 5: The Julius House de 1995, Dead Over Heels de 1996, A Fool And His Honey de 1999, Last Scene Alive de 2002 i Poppy Done to Death de 2003 , haurem d’esperar una mica més.

No hay comentarios: