miércoles, 21 de diciembre de 2011

Testigo de cargo

La reclusió m'ha portat a mirar pel·lícules d'aquelles que s'han d'haver vist. Peliculones que no poden faltar si t'agrada el cinema. Algunes d'elles ja les havia vist de petita tot i que ja no les recordo (El Padrino, els Harris, ..) i les altres son amb les que he començat.



Testigo de cargo, de 1957 i obra d'Agatha Christie de 1948, explica la historia d'un home, Loenard Vole, que és acusat de l'assassinat d'una rica senyora que era amiga seva i de la que heredaria tots els diners. Totes les proves contra ell son clares, pero un dels millors advocats criminalistes de londres acceptarà el seu cas per conseguir deixarlo lliure.

L'estil graciós i desprecupat de la pel·lícula, enganxa en una trama tramposa i simpàtica que es resol de la manera més extranya i intel·ligent lligant dialegs estrambótics i detalls insignificants.


Un judici subrealista que han de veure tots aquells amants de les bones històries i que acava demanant: "Les encarecemos, en beneficio de aquellos amigos suyos que no hayan visto aún la película, que no revelen a nadie el secreto del final de TESTIGO DE CARGO"

2 comentarios:

trena dijo...

jo he vist aquesta immensa pel·li moltes vegades i, malgrat que ja sé com s'acaba, sempre m'emociona! És brutal l'advocat, i els seus puros!

Palillo dijo...

Si, el punt cómic no me'l esperava i crec que es important perque no es faci pesat el judici.

El millor es que per molt que puguis imaginar el final no arrives ni a la meitat!