martes, 6 de septiembre de 2011

Dexter temporada 5

Sempre hi ha temps d’enganxar-s’hi. 
Una temporada més, Dexter dedica el seu temps lliure a matar culpables que han esquivat la justícia.

Sol amb el seu fill, no vull detallar gaire pels qui no hagin vist les altres temporades, es planteja què fer perquè Harrison no sigui com ell.

La trama principal serà co-protagonitzada amb Lumen, la seva companya durant aquesta temporada a la que salvarà d’uns assassins i ajudarà a venjar-se. Com sempre, la seva feina a la policia l’ajudarà a localitzar les víctimes i treballar en ferm.

Per altre banda la policia seguirà juntament amb el cas de les noies dels bidons (el que Dexter soluciona extraoficialment) un cas de la Santa Muerte, decapitacions portades a cap per una banda Hispano Llatina.

Crec q es la temporada en que més clar he vist que algú l’enganxaria. Ho he passat realment malament i el final ha sigut gratificant, però trist.

Esperant la sisena temporada que s’estrena a EEUU al Setembre.

2 comentarios:

Jordi Dausà (jdausa@gmail.com) dijo...

M'he enganxat a la primera. De fet, l'he acabada en pocs dies i ja vaig per la segona. De les millors sèries que he vist en temps!

Palillo dijo...

Hola Jordi!
A mi els primers capitols em feien dubtar i de cop em vaig veure anant a dormir a les 3 de la matinada veient la primera temporada en un cap de setmana.
La segona va venir al cap de setmana seguent, i per sort, la tercera encara no estava completa.

Ja m'explicaras que tal les vas vivint!