miércoles, 14 de octubre de 2009

Cujo

Editat el 1981. Edició de bolsillo de 2003

Podria dir que es un dels meus llibres preferits del Stephen (juntament amb tants d'altres), pero aquest va ser realment engoixós.

Comença explicant la vida d'un poblet i les seves families. La familia Trenton i la familia Cambers.
La familia Cambers té un SanBernardo al que un dia el mossega un rat-penat portador de la rabia.
Per altre banda la familia Trenton (pare, mare i nen) no passa pel seu millor moment. Ella ha enganyat al marit, el nen no pot dormir pensant que se'l menjarà un monstre del armari i el marit, distant a totes aquestes problematiques, està sumergit en la feina.

Arriba el dia que el marit ha de marxar a NY per feina i la dona (que es diu Dona) decideix anar a veure a la familia Cambers amb el nen.
Allà queden atrapats dins del cotxe, amb Cujo vigilant-los molt d'aprop per matarlos al mínim moviment, durant 4 dies, fins que el marit torna del viatge i els troba just quan ...

Es un dels llibres que et manté més en neguit, pateixes per la situació i necesites que s'acabi per poder continuar la teva vida sense por.
Tota una experiéncia.

4 comentarios:

sil dijo...

mmm, ja me'l deixaras!

Palillo dijo...

Sil: valens!

- YOGUR - dijo...

A mi el libro que mas me gusta de los que le he leído es la Milla Verde que leí antes de ver la peli (Que también me encanta). Ojos de dragón me aburrió, mucho, El Talisman me dejó indiferente aunque tiene momentos muy originales, Un saco de huesos me gusta bastante, El misterio de Salem´s Lot es genial pero lo había visto antes en serie y por eso no logró impactarme porque ya sabía qué pasaba. La niebla no lo he leído pero la película me gustó mucho aunque ya sé que cambian el final. Del resto de sus novelas, que no son pocas precisamente, ni catarlas pero algún día caerá alguna más :)

Palillo dijo...

jajaja ¡Yogur! Te has resumido en un momentito toda tu bibliografia King :)
Después de lo leído.. echo de menos It, La larga marcha, el Maleficio o Insomnia.

La niebla si cambian el final, y por una vez te digo que es mejor el de la peli.