miércoles, 28 de enero de 2009

La expedición

D'aquest llibre de contes dividit en La expedición, la Abuela, El superviviente i La balada del proyectil flexible vui destacar sobretot el tercer relat curt.

Edició debolsillo, llibre escrit al 1985. Tercera edició en aquest format el 2004.
De fet aquest llibre es publica amb el nom de Skeleton Crew, pero en castellá es publica en dos llibres separats, La Niebla i Le Expedición

I el vui destacar perque es tant desagradable que les películes gore queden curtes al seu costat. Com podeu imaginar com a "superviviente" que es està perdut en una illa de 190x267 passes sense res de menjar. Només te llumins i cocaina.
Només...?
Com ja he dit es desagradable així que com podeu sospitar el senyor aprofitara la coca per colocarse de mentre talla parts del seu cos per alimentar-se.
Fins a on arriba la tortura?
Teniu unes 30 págines per descobrir'ho.

La balada del proyectil flexible parla de les bojeries d'un escriptor que veu nans verds sobre la seva máquina d'escriure. Un relat que no em va agradar gaire, suposo que estava despistada després de llegir l'anterior conte.
No em va aportar cap sensació diferent.

La expedición, un cientific que construeix una máquina que teletransporta objectes, pero que no acaba de funcionar amb els humans. Interesant.

La abuela, un pobre nen al que la seva mare deixa amb l'àvia, potser no es la millor companyia per un nen aillat en una casa de les afores. Arriba més lluny del que hagués pensat en un principi sent un conte curt.
História per no dormir d'aquestes que s'explicaven a les colonies de l'escola per fer por als companys.

No hay comentarios: