viernes, 5 de septiembre de 2008

La Bella Durmiente - Comença el dilema


La próxima película Disney, en venda a partir del 22 d'Octubre (en su tienda de confianza) es la edició especial platino de "La bella durmiente".
Aquest dia també podrem gaudir de "El origen de la Sirenita" (una cuarta par de la Sirenita que no adquiriré) i "Merlín el encantador" (que es la segna vegada que la editen).

Pero aquí comença el gran problema, remasteritzada, recolorejada, millorat el so,... , La Bella Durmiente es la primera película Disney (que no Pixar) que surt en DVD i en Blue-ray.

Que haig de fer? Comprarla en DVD perque convini amb totes les demés i quedarme al passat, o passar al futur i comprarmeles a partir d'ara en Bluray (obiament tinc lector blueray [PS3] sino no m'ho plantejaria), sabent que llavors les hauré de tornar a comprar totes en blueray quan surtin de nou?

Dilema...

7 comentarios:

Anna dijo...

doncs sí, és un bon dilema. Sobretot sabent que si et gastes els diners comprant-la en blue-ray, igualment d'aquí 10 anys ja haurà sortit una altra tecnologia, i una altra i una altra, i quan ens morim haurem comprat les mateixes pel·lícules -i música- 25 vegades en 25 suports diferents. És que és una estafa!

Palillo dijo...

si, pero tu aixó no ho hauries de dir perque si me les compro totes en Blueray tu les adoptaras totes a DVD, i aixó no esta gens malament.

Anónimo dijo...

El govern dels EUA va encarregar a un grup d’experts que trobés el format més perdurable pels seus enormes arxius de paper. La conclusió va ser fer microfitxes, és a dir, fotografies reduïdes dels mateixos.

Per cert, pel pamflet vaig copiar un article sobre el tema:

http://laetus.blogia.com/2007/031801--son-perdurables-los-documentos-digitales-124-jeff-rothenberg-124-fragmento-.php

Palillo dijo...

amkiel: l'article té força veritat, pero ara mateix es el que hi ha. Igual que els cd, la pelicules o el videojocs, no pots fer res més que comprar el que hi ha al mercat, i quan canvia tirar'ho tot.
Llavors entrem en una gran discusió: la pirateria, perque comprarme els cd/dvd/videojocs sabent que em costen molt més i que d'aquí 9 anys ja no em serviran per res?
Per aixó m'ho baixo d'Interet, no?

sil dijo...

ai, ara m'han agafat ganes de veure-la (per 20 vegada aprox). Crec que ja se que fare aquesta tarda de pluja holadesa :-)

Anna dijo...

val, doncs segueix comprant DVD i ja heretaré... :D

Palillo dijo...

Sil: has de fer nits Disney com jo, comprar una bandeja de Sushi, un cava i posarte 3 o 4 pelis de Disney/Pixar.

Anna: encara no he pres cap decisió.. m.. pero segur que faré el contrari de lo que tu em diguis juas juas