miércoles, 17 de septiembre de 2008

Iguals

Doncs ja se una cosa que us puc explicar de Stephen King que no m'agrada, i son els llibres que tracten sobre el mateix, tot i que amb diferents detalls.

Christine VS Buick 8Christine, publicada al 1983 explica la historia d'un cotxe poseit per forces sobrenaturals. Un dia, un noi veu un cotxe en venda i decideix comprar-l'ho. L'arregla, i un dia uns nois del institut entren al parquing i el destrossen. Poc a poc comencen a morir nois en accidents de tràfic, fins que l'Arnie descobreix que el seu cotxe es viu.
Buick8, escrita al 2002 explica com un cotxe pervers té vida propia. En aquest cas, sembla que el cotxe, apart de petites bromes als agents de policia, que el tenen sota custodia, ha causat alguna mort. Anys més tard, el fill d'una de les victimes decideix investigar sobre el cotxe.

Posesión VS DesesperaciónEscrit al 1996 sota el seudónim de Richard Backman, Posesión ens presenta un tranquil estiu en un carrer de WentWorth, on tot es normal excepte per una furgoneta vermella. Quan aquesta arrenqui el seu recorregut començarà una matança. Els que sobrevisquin es trobarán en un món on tot es posible, fins i tot la posesió de les ments, i dels cossos.
Desesperación, escrita al mateix any pero com a Stephen King, una novela mirall de la anterior. A la Interestatal 50, un home poseit que viu al poble de Desesperación, busca les seves víctimes en els pocs viatgers que atravesen la carretera. Els que sobrevisquin, viuran una lluita entre el bé i el mal.
Podeu pensar que aquests dos últims no s'assemblen gaire, com a mínim amb el breu resum que he fet, pero us puc ben asegurar, ja que me'ls vaig llegir un rere l'altre, que són molt semblants, ja que s'entén que Posesión es la continuació de Desesperación on el mal perdura.

Tak!

S'ha de dir que sobre aquests dos últims el que més em va agradar va ser Desesperación, molt realista, tant que realment ara no se si recordo imatges perque me les vaig imaginar massa o es que he vist alguna pelicula basada en el llibre.
m... ho hauré d'investigar.

Tak!

No hay comentarios: