lunes, 1 de septiembre de 2008

ComiKing

La saga Torre Oscura no acaba amb els set llibres i el cómic que tots, poc a poc, hem adquirit, uns amb grapes (Nighwing) i més extres, altres amb versió original i tapa dura (Anna), i jo amb edició amb castellà i tapa tova, edició de deBolsillo.
La saga continuara amb un nou cómic The Long Road Home (El largo camino a casa), que ja es pot adquirir amb angles fora de les nostres fronteres, i suposo que, al igual que El nacimiento del pistolero, també el podrem gaudir amb grapes o d'aquí més temps, amb tapa tova.

Pero els cómics de Stephen King no es limiten a aquestes dos edicions, i es que a l'any 1982 va colaborar a Creepshow, cómic on apareixen 5 contes de terror del mestre.

Imatge del cartell de la pelicula

I encara un més, l'any 2006 The Secretary Of Dreams, no se si traduit al castellà, on apareixen les seguents histories: "El Camino del Norte el virus de Jefes", "Tío Otto's Truck", "Temporada de Lluvias", "El Reach", "la suerte de Jerusalén," y "Home Delivery". Les edicions que van sortir al mercat, eren una edició de regal, limitada a 5000 copies, una edició de luxe limitada a 750 exemplars, firmada per King, i una edició de super luxe limitada a 52 exemplars firmats també per King i colocat dins d'una caixa especial (suposo perque posaba Traycase pero no he trobat la traducció).

Exemplar de 5000 copies

4 comentarios:

Emili Samper dijo...

Molt interessant la relació còmic/Stephen King, Palillo! :D

Ben aviat ens arribarà el segon arc argumental en còmic de la Torre Oscura i als EUA ja van pel tercer. És una bona manera d'entrar dins del món d'en Roland i companyia. ;)

Palillo dijo...

Si! Se que eres el primer informador de tot el tema aixñi que he posat un link cap a la teva página, ja que ets els mestre del cómic.
M'has agafat amb el post a mitjes per aixo! He marxat a dinar i em faltaba colocar les imatges :)

Anna dijo...

ostres, quina recerca, si al final en saps més que jo!

els altres còmics es poden aconseguir? Potser es pot provar al mercat de Sant Antoni.

Palillo dijo...

el de Creepshow segur que si, l'altre ho dubto, i si el consegueixes dubto que el preu sigui gaire raonable.