martes, 19 de agosto de 2008

DVD Disney



Doncs l'altre hobby que tinc es el de col·leccionar ( i veure mil vegades) les películes de Disney d'Edició Especial i ara també Pixar, es clar. Tot i així hi ha alguns altres DVD (suposo que aviat Blue-Ray) com els de dibuixos de Tim Burton o alguna pel·lícula molt especial de Dreamworks.

Haig de dir que soc una mica selectiva, i tampoc compro pelis 2, es a dir Aladdin 2, Sirenita 2, ... i que, com tampoc sóc nerviosa, espero pacientment que les pel·lícules descatalogades tornin a sortir, en DVD o Blue-Ray, tot arribarà, i no les compro per 80 euros al noi del Mercat de Sant Antoni (que té bastant de morro).

Com a manies dir que em nego a edicions com la de La Bella i la Bèstia on canta la Gisela de OT i tè escenes inèdites com el Rey León i que a més no adjunten la edició tradicional.

8 comentarios:

Anónimo dijo...

Rarament veig una pel·lícula dos cops, al igual que tampoc rellegeixo cap llibre. I com que sóc coherent, només viuré un cop.

Palillo dijo...

Amkiel: jo tampoc rellegeixo cap llibre perquè em sé el final i moltes pel·lícules tampoc les veure mai més, però hi ha pel·lícules que estan fetes d'una manera que t'arriven més enllà dels ulls, i són aquestes les que has de mirar tantes vegades com faci falta.

Anna dijo...

uff, doncs jo si m'agraden també les miro mil vegades! igual que els llibres... potser tindré set vides com els gats? ;P

Emili Samper dijo...

Interessant debat! ;P

Jo també sóc del club dels que miren la mateixa peli infinites vegades i fan el mateix amb els llibres (els que s'ho mereixen, clar!). :)

Anónimo dijo...

L’única cultura que consumeixo repetidament és la música, doncs aquesta em permet fer altres coses mentrestant (com ara escriure aquest missatge). Són tantes les coses per descobrir que pateixo amb les repeticions i llocs comuns que requereixen la meva atenció total. Vull aprendre només un cop, desprès toca aplicar. Fins i tot no m’agrada gaire fer fotos doncs penso que estic perdent el temps de disfrutar amb la vista.

Per cert, palillo, hola, enhorabona pel blog, que havia entrat sense ni tan sols saludar. Salut! també per l’anna i el nightwing80, companys de xarxa.

Palillo dijo...

Gracies amkiel, amb l'Anna que té tants blogs es difícil no animarse a ferne un.

nightwing jo els llibres no els rellegeixo, ja que son moltes hores per saber el final que ja el saps, pero les pelicules (sobretot les de dibuixos) solen ser de 90 minuts. Igulament haig de dir que quan més les miro es quan estic malalta (angines, un cop l'any) o caps de setmana aburrits, no me les poso cada dia al arribar de la feina, no estic tant tarada.

sil dijo...

mmmm, una reflexio arran de la frase 'no estic tant tarada'.
Com qualificarieu l'aficio a apendres dialegs de pelicules de mes de 10 minuts i recitarlos en els moments mes inesperats. Exemple: dialeg de les ienes del rei lleo fent la cua pel pa...

Enhorabona pel blog!

Palillo dijo...

jajajajjaa